Ovlašteni servis plinskih bojlera

Prema zakonima i propisima u Hrvatskoj vlasnici plinskih uređaja dužni su svoje uređaje redovito održavati. Time se dobiva pouzdan, siguran i ekonomičan rad uređaja sa zanemarivim štetnim djelovanjem na okoliš.

Plinske uređaje je potrebno servisirati jednom godišnje. Razlog tome je velika tvrdoća vode zbog čega se kamenac nakuplja na izmjenjivaču topline u uređaju. Time se smanjuje temperatura vode kod izlaza u sistem, uređaj duže zagrijava vodu, a potrošnja plina se proporcionalno povećava. Redovan servis podrazumijeva kemijsko čišćenje i odstranjivanje kamenca, čišćenje elektroda, dopunjavanje ekspanzione posude, dopunjavanje i odzračivanje sistema grijanja prema potrebi, te provjeru nepropusnosti plina. Na taj način osiguravate sebi i svojoj obitelji, ne samo uštedu već i sigurnost.

U nešto boljim uvjetima rada (mekša voda, manja potrošnja vode i grijanja), dovoljno je napraviti periodički pregled uređaja, odnosno kontrolu aparata, barem jednom u dvije godine. Naši serviseri će vam tom prilikom dati informaciju o stanju vašeg uređaja i potrebi kompletnog servisa.

Kao ovlašteni servis plinskih uređaja slobodni smo Vam ponuditi podršku u redovitom održavanju plinskih uređaja.

Ovlašteni servis klima uređaja

Klima uređaji u današnje vrijeme više nisu luksuz, nego potreba. Osim što nas griju u zimskim danima, rashlađuju u vrućim ljetnim danima, kao i svaki drugi uređaj, klima uređaj je potrebno redovito servisirati i održavati.

Neredovito održavanje klima uređaja za posljedicu može imati utjecaj na zdravlje. Posebnu pozornost treba posvetiti redovitom čišćenju filtera jer se na njima zadržavaju čestice prašine, insekti, bakterije i ostali mikroorganizmi. Zrak iz klima uređaja koji se neredovito čiste, loše je kvalitete i često neugodnog mirisa.

Kao ovlašteni servis klima uređaja slobodni smo Vam ponuditi podršku u redovitom održavanju klima uređaja.